Zaterdag 21 december

Standaard Ticket: 49€
19u30: Deuren open
20u15-21u45: Concert

VIP-Ticket: 149€
18u00-20u00:
o Kerstaperitief en walking diner op de étage van de Handelsbeurs (zie menu onder)
o Exclusieve rondleiding ‘de Handelsbeurs Vroeger en Nu’
o Meet & Greet met artiesten en dirigent
20u15-21u45: Concert
o Gereserveerde plaats tijdens de voorstelling

Zondag 22 december 

Standaard Ticket: 49€
10u30: Deuren open
11u15 – 12u45: Concert

VIP-Ticket: 149€
10u30: Deuren open
11u15-12u45: Concert
o Gereserveerde plaats tijdens de voorstelling
12u45-15u00:
o Kerstaperitief en walking diner op de étage van de Handelsbeurs (zie menu onder)
o Exclusieve rondleiding ‘de Handelsbeurs Vroeger en Nu’
o Meet & Greet met artiesten en dirigent

VIP-Kerstmenu

° Welkomstaperitief
Cava, niet alcoholische fruitpunch

° Dranken (doorlopend)
Witte en rode wijn, frisdranken, waters, koffie en thee

° Walking buffet

Koude gerechten

1) Burrata – puntpaprika – gekonfijte kerstomaten – rucola –
tomatenvinaigrette – basilicum (vegetarisch)

2) Vitello tonnato: traag gegaard kalfsvlees – zwarte olijven – kappers – pittige
waterkers – tonnatosaus

3) Ceviche van makreel – witloof – sinaasappeldressing – bosui

Warme gerechten


1) Kabeljauwwang – salsa van kappers, olijf en citroen – aardappelmousseline – grijze garnalen

2) Rundsentrecote – crème van Belgium pickles – aardappelwedges – krokante salade

3) Gamba – zoete chili – mangocrème – koriander – limoenrijst

4) Licht pikante aubergine – groene boontjes – cantaloupe meloen – meloengel (vegetarisch)

Desserten

1) Chocolademousse – crumble van chocolade

2) Panna cotta van groene thee – gelée van framboos – appel – gekarameliseerde hazelnoot

3) Italiaanse tiramisu

4) Ananas – witte chocolade – Elixir d’Anvers